Büyük avantaj yakaladık!

Büyük avantaj yakaladık!

Kırıkkale Büyük Anadoluspor, As Başkanı Can Saygılı takım hakkında gazetemize özel açıklamalarda bulundu.

A+ A-

Kırıkkale Büyük Anadoluspor As Başkanı Can Saygılı  yaptığı açıklamada, Şampiyonluk yolunda çok büyük avantaj yakalandığını belirtti.

EMİN ADIMLARLA İLERLİYORUZ

Bölgesel Amatör Lig 6. grup Temsilcimiz Kırıkkale Büyük Anadoluspor 9 puan fark ile grupta liderliğini sürdürüyor .   Hafta sonu Çubuk Spor ile karşılaşacak olan temsilcimiz hazırlıklarına aralıksız devam ediyor.  Maç öncesi önemli açıklamalarda bulanan  Kırıkkale Büyük Anadoluspor As Başkanı Can Saygılı, "Aslında hiç kolay değildi milyonlarca lira harcayıp ligin son maçında şampiyonluğu kaçıran bir şehrin yeniden bu denli ayağa kalkıp bu ligi yeniden domine edip hedefine emin adımlarla ilerleyeceğiz" diye konuştu.

 

BAŞKAN SAYGILI BÜYÜK DESTEK VERDİ

Çok ciddi mesafeler kat ederek bugünlere gelindiğini belirten Saygılı, "Herkesin dilinde bu sezon çok bir şey olmayacağı kimsenin çok fazla destek vermeyeceği konuşuluyordu. Bu denli bir sürü kaosun olduğu zamanlarda kongre yapılmış yeni bir yönetim sahaya inmiş ciddi bir çalışma periyodun ardından önce kendi içerisinde inanmış bir yönetim ile yola çıkılmış ve bunun en büyük destekçileri sonsuz teşekkür ediyorum ki Sayın Belediye Başkanımız Mehmet Saygılı Sayın Valimiz Yunus Sezer ve Bu takıma değer veren sahip çıkan Kırıkkale halkı ve bizlere inanan taraftarlarımız ile bir bütün olarak çıktığımız bu zorlu yolda şükürler olsun ki şampiyonluk yolunda çok ciddi mesafeler kat ederek bugünlere gelindi" şeklinde konuştu.

 

SEZER VE SAYGILI'IN DESTEĞİ  GÜÇ VERİYOR

Belediye Başkanı Mehmet Saygılı 'ın büyük destekçi olduğunu ifade eden Saygılı, "Belediyemiz her zamanki gibi desteklerini fazlasıyla yaparak şehrimizin temsilcisine sahip çıkarak bizlere umut ışığı olmuştur. Ona keza Valimiz Yunus Sezer bey takımımız ile yakından ilgilenerek bizlere itici güç olarak güven vermiştir. Sonsuz teşekkür ederim"  ifadelerini kulandı.

 

SONUNA KADAR SAHİP ÇIKMAMIZ GEREKİYOR

Saygılı yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi, "Kırıkkalesporumuz inşallah sezon sonunda 3.lig hedefine ulaşacak ve o kutlu günde takımımıza sahip çıkan herkesle kutlamaları hep beraber yapacağız. Benimde içinden geldiğim ve her zaman gurur duyduğum Büyük Kırıkkalespor taraftarlarına sonsuz teşekkür ediyorum  Şehrimizin esnaflarına takımımıza daha çok destek olmaya davet ediyorum. Ayrıca yola çıktığımız ve birbirinden özverili ve mücadeleci yönetim kurulu üyesi arkadaşlarıma teşekkür ederim. Artık şehrimizde Kırıkkalesporluluk bilincini oluşturmalı İstanbul hegemonyasını yıkmalıyız . Bizler bu şehrin evlatları olarak Kırıkkalesporumuza sonuna kadar sahip çıkmamız gerekiyor" dedi.


Bu haber toplam 1458 defa okunmuştur